Kopio- ja tulostuspalvelut

Kopio ja tulostuspalvelut tässä esittelyssä.

Kopiopalvelut

Kopioimme monenlaisia asiakirjoja, arkistokappaleita, pöytäkirjoja tai vaikka vanhoja valokuvia. Skannaamme asiakirjat myös pdf- tiff- tai jpg-muotoon, niin mustavalkoisena kuin väreissäkin. Voit lähettää meille aineistoksi tiedoston tai paperisen alkuperäiskappaleen skannattavaksi tai kopioitavaksi.

Tulostuspalvelut

Teemme sinulle tarvitsemasi mustavalko- tai väritulosteet laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Tulostamme juuri haluamasi määrän A4- tai A3-tulosteita. Tulosteisiin jää muutaman millin valkoiset reunat, mikä erottaa ne varsinaisista painotuotteista. Tarjolla oleva runsas valikoima värillisiä papereita antaa ilmettä muuten mustavalkoisiin julkaisuihin. Myös valkoisista papereista on valittavissa useita erilaisia vaihtoehtoja.

Laminoinnit

Laminoinnilla suojaat asiakirjasi säältä ja kosketukselta. Laminoidut kestävät pidempään ja ovat näyttävämpiä kuin paperiset. Laminointi suojaa myös sormenjäljiltä ja repeytymiseltä.

Kampasidonnat

Kauniisti sidottu ja viimeistelty asiakirja antaa yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Viimeistele asiakirjasi sidonnalla, niin teet ammatimaisen esivaikutelman. Kampasidonta on valintasi, kun haluat helposti selailtavia asiakirjoja ja haluat pitää ne avonaisina edessäsi työpöydällä. Kampasidonnan etuna sidoksen helppo avattavuus. Kampasidottuun asiakirjaan voidaan myös helposti lisätä tai siitä poistaa papereita.